Σχετικά

κολάζ Β1

Η Τέχνη είναι μια διαδικασία που πρέπει να ξεπερνάει τις κλειστές πόρτες μιας σχολικής τάξης, να διαχέεται στο κοινό, να επηρεάζεται και να επηρεάζει την σχολική κοινότητα.

Τέχνη Ανάμεσα σε Δύο Διαλείμματα.. Ανάμεσα σε δύο διαλείμματα είναι μια σχολική ώρα μαθήματος. Τι συμβαίνει σε μια τάξη κατά την ώρα των Εικαστικών, τα οποία είναι ένα σχετικά νέο αντικείμενο για το δικό μας σχολείο;

Η ιστοσελίδα παρουσιάζει τα έργα των παιδιών με σεβασμό στον κόπο τους, την διαφορετικότητά τους αλλά και τα προσωπικά δεδομένα τους, καθώς ευελπιστεί να εμπνεύσει δίνοντας περεταίρω ερεθίσματα στους ενδιαφερόμενους.

Έργα ανά τάξη: τα έργα κάθε τάξης ξεχωριστά για να ξέρουμε τι βλέπουμε αλλά και να εντοπίζουμε εύκολα τα δικά μας! Μια έκθεση εικαστικών έργων που έγιναν από τους μαθητές και τις μαθήτριες του 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Λουτρών Αιδηψού, στην ώρα του μαθήματος των Εικαστικών. Αλλά μιας και πιο σημαντική από το αποτέλεσμα είναι η διαδικασία, για αυτό και παρουσιάζουμε και την πορεία αλλά και τον τρόπο παραγωγής τους.

Ιστορία της Τέχνης: πολλές φορές για να ξεκινήσουμε ένα έργο τυχαίνει να εμπνευστούμε αλλά και να επηρεαστούμε από έναν καλλιτέχνη, μια τεχνική, ακόμα και από μια ολόκληρη εποχή. Σε αυτήν την κατηγορία  παρουσιάζουμε όλα αυτά που μας επηρέασαν αλλά και αυτά που θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν.

Το έργο της εβδομάδας: κάθε εβδομάδα θα επιλέγεται ένα έργο, θα παρουσιάζεται και θα αναλύεται. Γιατί μας αρέσει, αλλά και γιατί δεν μας αρέσει.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s