τμήμα Β1 : Το δέντρο της ζωής

Το δέντρο της ζωής και το πουλί του θανάτου, μία δημιουργία εμπνευσμένη απο το ομώνυμο έργο του μεγάλου Αυστριακού καλλιτέχνη Γκούσταβ Κλίμτ!

Το πρώτο ζωγραφικό έργο της φετινής σχολικής χρονιάς που μας βοήθησε να γνωριστούμε, να δουλέψουμε ομαδικά (ομάδες των δύο) σε μεγαλύτερη διάσταση (Α3). Ανέβηκε λίγο η αυτοπεποίθησή μας, μιάς και είναι εύκολο να το ζωγραφίσει κάποιος, βάλαμε την φαντασία μας και τα αγαπημένα μας χρώματα και ξεφύγαμε λίγο απο τον συνηθισμένο τρόπο απεικόνισης των δέντρων. Δεν ήταν το ζητούμενο να το κάνουμε ίδιο ολόιδιο γιατί όπως κι εμείς είμαστε διαφορετικοί, έτσι και τα έργα μας διαφέρουν…

Τέλος, η προσπάθεια να πετύχουμε τις σπείρες των κλαδιών, μας έδωσε λίγη περισσότερη επιδεξιότητα να χρησιμοποιούμε το μολύβι, το μαρκαδόρο και την ξυλομπογιά.

4axo

Πολύ ωραία σχεδιασμένο έργο, με προσεχτικά περιγράμματα  και έντονα χρώματα. Μας φέρνει μια ηρεμία αν και τα σύννεφα δείχνουν κάπως θυμωμένα. Έχει ενδιαφέρον το πουλί του θανάτου που τα παιδιά προσπάθησαν να το κάνουν ίδιο με το πρωτότυπο!

5xo

Αυτό το έργο έχει καταπληκτικό σχέδιο και φροντισμένο χρώμα! Όλα βρίσκονται σε τάξη και αν παρατηρήσετε καλύτερα θα δείτε οτι το πουλί του θανάτου έχει αντικατασταθεί  με ένα άλλο ζωάκι. Περιστέρι; Γλάρος; Πιγκουινάκι; μόνο οι δημιουργοί του ξέρουν να μας πούν!

4xo

Σχέδιο που φανερώνει ένταση, φόντο με πολλά χρώματα και δυναμικές γραμμές. Κάποιος φαίνεται να αγαπάει πολύ την κίνηση!!!!

_DSC6519xa

Αυτό το έργο ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, έπιασε όλο το χαρτί και στο τέλος δεν τελείωνε με τίποτα! Έτσι έφτασε βοήθεια κι απο άλλες ομάδες. Τελικά το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.

 

 

Advertisements

One thought on “τμήμα Β1 : Το δέντρο της ζωής

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s